Rakennusten purkutyöt

InfraPurku huolehtii rakennusten purkamisen tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti yhteistyössä asiakkaan ja viranomaisten kanssa.

Pyydä tarjous!

Jätä yhteydenottopyyntö

Rakennusten purkaminen

Rakennusten kokonaispurku on vaativaa ja pitkäkestoista purkamista missä vaaditaan huolellista suunnittelua sekä vahvaa ja laajaa purkualan osaamista. Suunnittelemme purut ja puramme rakennukset kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Asbetityöt ja muut haitta-ainepurut hoitaa oma asbestin purku henkilöstö yli 15v kokemuksella. Jätteet kuljetamme sähköisillä siirtoasiakirjoilla vain luvanvaraisiin vastaanottopaikkoihin.

Tyypillisesti kokonaispurut sisältävät:

Suunnittelu: Ennen purkamista tehdään kattavat suunnitelmat, jotka sisältävät mm. valitun purkutavan, turvallisuusohjeet ja jätteiden käsittelymenetelmät. Tässä vaiheessa myös suunnitellaan mahdolliset asbesti- ja haitta-ainepurut, jotka InfraPurku suorittaa omien ja rautaisten ammattilaisten voimin.

Valmistelut: Purkualueen sulkemisen jälkeen rakennuksesta poistetaan kaikki irtaimisto. Samalla voidaan myös irrottaa kierrätettäviä materiaaleja. Usein tämä vaihe toteutetaan puhtaasti käsityönä.

Purkaminen: Rakennus puretaan hallitusti osa kerrallaan käyttäen erilaisia purkukoneita, kuten kaivinkoneita ja purkurobotteja sekä niihin liitettäviä työkaluja, esim. purkukouria ja betonin pulverointileukoja. Vaaralliset aineet kuten asbesti ja muut haitalliset materiaalit puretaan ensimmäiseksi alta pois haitta-ainepurkuna.

Jätteiden kierrätys: Purettavat materiaalit lajitellaan ja kierrätetään mahdollisimman pitkälle jo työmaalla, jonka jälkeen jätteet kuljetetaan jätteen vastaanottopaikoille ja lopullinen kierrätysaste on normaalisti lähes 100%. InfraPurku käyttää logistiikassa sähköisiä siirtoasiakirjoja, jolloin voidaan varmistua asian mukaisesti jätteiden määristä, kuljetusyrityksistä sekä jätteiden vastaanottajista.